دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳ |۳۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Dec 2, 2024
خیاط

حوزه/ مدیر حوزه علمیه خراسان با اشاره به گفتگوهای صورت گرفته در سطوح مختلف علمی و فرهنگی بین ادیانی بر ضرورت احیای بسترها و زمینه های تعامل و همکاری بیش از پیش و برقراری ارتباط های گسترده تر با ادیان توحیدی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت الاسلام والمسلمین علی خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان، در جلسه شورای معاونین، ضمن اشاره به سفر صورت گرفته به واتیکان به منظور شرکت در گفتگوهای بین ادیان گفت: در روزهای پایانی آبان ماه در قالب هیاتی به ساماندهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و مرکز ادیان عازم کشور ایتالیا شدم و هدف اصلی این سفر شرکت در دوازدهمین دور گفتگوهای بین ادیان و اسلام و مسیحیت بود.

وی ضمن اشاره به برگزاری این سفر و حائز اهمیت بودن آن از چندین منظر، تصریح کرد: یکی از مهمترین ابعاد این سفر بعد سیاسی آن بود زیراکه در شرائط امروز، اروپا و دیگر کشورهای غربی تمایل کمتری به حضور هیئت های سیاسی و اجتماعی و گردهمایی آنان دارند و بنابراین برگزاری این دور از گفتگو با حضور این هیئت، پیام های مهمی در برداشت.

مدیر حوزه علمیه خراسان با اشاره به بازتاب گسترده سفر به واتیکان در رسانه های غربی و عصبانیت شدید دشمن، خاطر نشان کرد: این سفر همچنین از حوزه فرهنگی اهمیت ویژه ای داشت و موضوعات با اهمیت و مهمی در آن عنوان شد و محور گفتگوهای این دور نیز در حوزه خانواده و آموزش های مورد نیاز برای بنیان خانواده بود.

حجت الاسلام والمسلمین خیاط با بیان این که در شرائط امروز با وجود تبلیغ فردگرایی و پرهیز از تشکیل خانواده و تبلیغات ضد بنیان خانواده، موضوع خانواده هم در اسلام و هم مسیحیت از جایگاه ویژه ای برخوردار است، اذعان کرد: در همین راستا سخنرانان گفتگوها محورهای ارزشمندی را مورد طرح قرار داد و گفتگوهای جدی و ثمر بخشی در حوزه خانواده انجام شد.

وی با بیان این که این سفر هم از نظر سیاسی در این شرایط خاص و هم از نظر فرهنگی اهمیت ویژه ای داشت، به ضرورت حضور گسترده تر حوزه علمیه خراسان در سطح ملی و بین الملل اشاره و ابراز کرد: یکی از مهمترین جهات اهمیت این گردهمایی آن بود که حوزه علمیه خراسان بنا دارد در سطح بین الملل حضور فعال‌تری داشته باشد و امیدواریم این دور از گفتگوها آغاز جدی برای این مطلب باشد و ما نیز فعالیت خود را در عرصه بین الملل مضاعف کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین خیاط با اشاره به ضرورت فعالیت گسترده تر جبهه جهانی متدینین در برابر سکولاریسم که تهدید کننده دینداری است، ابراز کرد: بدون تردید این امر هم جز از طریق ایجاد ارتباط با رهبران دینی در دنیا و برگزاری گفتگو ها اتفاق نمی افتد و این هم می تواند گشایش مسیر برای این اتحاد و وحدت بیشتر و تشکیل جبهه واحد متدینین باشد.

طلاب و مبلغان حوزه لازم است مسلط به زبان های روز دنیا باشند

مدیر حوزه علمیه خراسان ضمن اشاره به کیفیت آموزش در مراکز علمی پاپ، از آمادگی برای همکاری در پروژه‌های آموزشی با ادیان مختلف خبر داد و گفت: بستر تامین نیروی انسانی در پروژه های آموزشی مشترک می تواند آورده های علمی ارزشمندی را داشته باشد.

انتهای پیام ۳۱۳/۴۹

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha